Binnenkort verwacht: Handboek voor gebed. Bezinning en handreiking voor in de praktijk

Alles over gebed in één boek: informatie, bezinning en vooral uitnodiging om het eigen gebedsleven een nieuwe impuls te geven. ‘Handboek voor gebed’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij Chr. Boeksjop Rinnah! Speciale actieprijs: tot 1 mei 2015 €18,50, daarna €22,50. Verschijnt ca: april 2015

Voor meer informatie en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789023928652/handboek-voor-gebed.html

Inhoud:

Het gebed is de adem van de kerk en van een wandel met God. ‘Wat het voedsel is voor het lichaam, is het gebed voor de ziel’, aldus de oude Joodse denker Jehoeda Halevi.
Dit handboek biedt inspiratie om het gebedsleven te vernieuwen, zowel in de binnenkamer als in de grotere verbanden van kerk en gemeente. Het is zowel bezinnend als uitnodigend voor de praktijk. Op een verfrissende manier worden oude en nieuwe vragen rond het gebed aan de orde gesteld. Door de kerkelijke breedte van de auteurs en de veelheid aan invalshoeken biedt dit boek een rijk geschakeerd palet en een schat aan informatie.

Jan Minderhoud is theoloog en actief in de gebedsbeweging, met name vanuit het Evangelisch Werkverband. Verder heeft hij een praktijk als supervisor, coach en counselor en is hij betrokken bij het pastoraat voor bevrijding en genezing.
Medewerking verlenen o.a. ds. M.D. Geuze, dr. Theo van Campen, ds. Klaas van de Kamp, prof.dr. Jan Hoek, Lucré de Man-van Putten, ds. Ron van der Spoel, Matthijs Vlaardingerbroek en ds. Lex Boot. 

Handboek voor gebed

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s