Verwacht eind mei: Bijbel met uitleg!

NIEUW: Bijbel met Uitleg!

Leverbaar, naar verwachting, 30 mei 2015. 

De Bijbel met uitleg zal verkrijgbaar zijn bij Chr. Boeksjop Rinnah! Houdt onze website, Facebook pagina en Twitter in de gaten voor meer informatie. Voor een compleet overzicht, zie: http://www.rinnah.nl/nl/catalog/1112/statenvertaling.html

Inhoud:

Deze uitgave bevat de volledige Bijbeltekst in de Statenvertaling met uitleg door middel van inleidingen en samenvattingen per Bijbelboek. De Bijbel met Uitleg bevat daarnaast vele foto’s, illustraties, tijdlijnen en landkaarten.

Een groot team van theologen, predikanten, docenten, taalkundigen uit de breedte van de gereformeerde gezindte heeft de Bijbel met Uitleg samengesteld. Het werk aan de Bijbel met Uitleg vindt plaats onder verantwoording van een stuurgroep. In deze stuurgroep hebben zitting: ds. J. Belder (PKN), ds A.A. Egas (CGK), ds. J. Joppe (HHK), ds. B. Labee (GG), ds. J.A. Weststrate (GGinN) en drs. P.A. Zevenbergen (OGG), alsmede W.B. Kranendonk en ir. B. Visser van uitgeverij de Banier. Voor bepaalde zaken kan de stuurgroep een beroep doen op een adviescommissie die bestaat uit prof. dr. A. Baars, ds. J.J. van Eckeveld en dr. W. van Vlastuin. Projectleider is adjunct-hoofredacteur van het Reformatorisch Dagblad, G. Roos.  

De uitleg bij de Bijbelboeken wordt verzorgd door ruim vijftig predikanten. Ook zijn diverse jeugdbonden bij dit project betrokken.

Voor de Bijbeltekst is gebruik gemaakt van de GBS-editie van de oorspronkelijke Statenvertaling.

Bijbel met uitleg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s