Nieuw: De Godvrezende vrouw. Het volgen van Jezus als echtgenote in Bijbels perspectief – Martha Peace

De inhoud van dit boek is radicaal en raakt de kern van het huwelijk. Het wil Gods plan in jouw leven én met jouw huwelijk duidelijk maken! ‘De Godvrezende vrouw’ is verkrijgbaar bij Chr. Boeksjop Rinnah! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789079465521/godvrezende-vrouw.html

Inhoud:

Het plan van God is dat jij steeds meer gaat lijken op de Heere Jezus. God gebruikt het huwelijk om jou als Godvrezende vrouw gelijkvormig te laten worden aan het beeld van Zijn Zoon. Martha Peace beschrijft een Bijbelse – op de praktijk gerichte visie. Bijbelse principes voor het leven van een Godvrezende echtgenote worden helder uiteengezet. De auteur verwoordt de inhoud vanuit de liefde en empathie van een vriendelijke en betrokken echtgenote en moeder.

Het boek behandelt vier belangrijke terreinen voor het leven van de Godvrezende vrouw:
* Fundamentele waarheden over het huwelijk en de rol als echtgenote.
* Haar verantwoordelijkheden (godvruchtige sfeer, liefde, respect, intimiteit).
* Haar fundamentele verplichtingen (houding, communicatie en conflictbeheersing).
* Haar zorgen: zonden die haar huwelijk kunnen ruïneren.

Het is moeilijk voor vrouwen om in deze moderne tijd zich bepaalde karaktereigenschappen eigen te maken. We leven namelijk in een tijd waarin het huwelijk en het gezin van alle kanten door de wereld wordt aangevallen. We krijgen het steeds drukker en hebben meer haast dan ooit. Op elk gebied is er vermaak en verleiding, dat ons in beslag kan nemen. Geen wonder dat veel vrouwen en moeders met de handen in het haar zitten en schreeuwen om hulp. Herken jij je in deze worsteling? Dan kan dit boek heel veel voor jou betekenen…

Een absolute aanrader voor jongeren die zich voorbereiden op een huwelijk, maar zeker net zo waardevol voor getrouwde vrouwen. De inhoud staat soms haaks op de huidige cultuur. Juist daarom is dit Bijbelse boek noodzakelijk om jongeren en vrouwen de ogen te openen, zodat zij zich bewust worden van Gods visie op hun leven.

Martha is 39 jaar getrouwd met haar schoolliefde, Sanford en ze hebben twee kinderen. Zij is begonnen als verpleegkundige. Daarna gaf ze veel aandacht aan haar gezin en leidde ze verschillende vrouwengroepen. Ze bezit de gave om vrouwen en moeders te bemoedigen en waar nodig te vermanen. Martha is een getalenteerd lerares en is meer dan 20 jaar werkzaam als Bijbels counselor.
Peace is lid van de National Association of Nouthetic Counselors (NANC). Deze groep van hulpverleners baseren hun zorgverlening helemaal op de Bijbel. 

Verschenen: april 2015.

De Godvrezende vrouw

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s