Verkrijgbaar bij Rinnah: The message of hope in het Nederlands – Eugene Peterson

‘The Message of hope in het Nederlands’ is een selectie van Bijbelteksten: het complete Marcus evangelie en een selectie van teksten uit de Psalmen en de brieven van het Nieuwe Testament. ‘The Message of hope in het Nederlands’ is een kennismaking met The Message. Dit boek is uitermate geschikt voor evangelisatie, maar ook voor persoonlijk gebruik. Verkrijgbaar in de (web)winkel van Chr. Boeksjop Rinnah! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789033817434/the-message-of-hope-in-het-nederlands.html

Inhoud:

The Message
In 2002 rondde theoloog Eugene Peterson een vrije vertaling van de Bijbel af. The Message is in de Engelstalige wereld al jarenlang zeer geliefd, aangezien het de boodschap van de Bijbel heel dichtbij brengt door het begrijpelijke, hedendaagse taalgebruik. Een gezamenlijke uitgave van Ark Media en Gideon.

‘The Message’ is een van de meest aansprekende Bijbelvertalingen die ik ken. Het eigentijdse, sprankelende karakter maakt dat vertrouwde teksten soms op heel andere wijze binnenkomen en mij onverwachts weten te raken.’ Daniel de Wolf, auteur van de Straatbijbel, pastor en jongerenwerker.

Verschenen: april 2015.

untitled

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s