Rinnah recensie roman Op de vleugels van de wind – Dineke Epping

Recensie van de roman ‘Op de vleugels van de wind’ van Dineke Epping door Chr. Boeksjop Rinnah: “Een boek wat boeit van begin tot eind. Een historische roman die makkelijk weg leest met een mooie boodschap. De hoofdpersonen vluchten uit Engeland om in Amerika een beter leven op te bouwen. Een groot deel van het boek beschrijft de reis op het schip. Verder valt het ook wel een beetje tegen in Amerika. Door de moeilijkheden heen en met vertrouwen op God redden ze het uiteindelijk toch. Een prachtig boek!” (5 sterren)

Voor meer informatie en om deze roman te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789029723701/op-de-vleugels-van-de-wind.html

Inhoud roman:

Engeland, 1856. De toekomstplannen van de welgestelde Katie Shellesdale vallen in duigen als uitkomt dat haar vader betrokken is bij een grootschalige fraudezaak en haar vriend hun verloving verbreekt. Wanneer Katie een uitnodiging krijgt om de bruiloft van haar penvriendin Juliette in New York bij te wonen, grijpt ze deze kans om aan haar geruïneerde leven te ontsnappen. Tijdens de overtocht naar Amerika ontmoet katie de gelovige Jim Watson en de Ierse Scotty en Megan. Tussen hen ontstaat een ongewone vriendschap. Ook Jim heeft redenen om een nieuw leven te willen beginnen. Redenen die hij liever verborgen houdt…

Als Jim en Katie in Amerika te maken krijgen met teleurstellingen en tegenslagen worden hun geloof en de hoop op een betere toekomst flink op de proef gesteld. Lukt het hen om af te rekenen met de schaamte, haat en leugens van hun verleden? Is een nieuw daadwerkelijk mogelijk?

‘Op de vleugels van de wind’ is een meeslepend verhaal met een boodschap vol hoop en bemoediging. Met dit debuut schaart Dineke Epping zich onder de grote namen in het genre van de historische roman, zoals Lynn Austin en Tamera Alexander.

Op de vleugels van de wind

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s