Karen Kingsbury jaar 2015: dubbelroman ‘Laatste dans’ & ‘Toegift’ voor maar € 15,00!

Deze dubbelroman van ‘Laatste dans’ en ‘Toegift’ van Karen Kingsbury is een ode aan de liefde die alles overwint. Verkrijgbaar bij Chr. Boeksjop Rinnah! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789029724289/dubbelroman-laatste-dans-en-toegift.html

Inhoud:

in ‘Laatste dans’ hebben Abby en John al 21 jaar lang lief en leed gedeeld. Ze lijken het perfecte echtpaar: geliefd door hun kinderen, bewonderd door hun omgeving en benijd om hun goede huwelijk. Maar als John gevoelens krijgt voor een andere vrouw, beseffen ze dat hun liefde bekoeld is.

In ‘Toegift’ lijkt het paar hun liefde teruggevonden te hebben, maar dan slaat het noodlot toe en komen ze voor een beproeving te staan. Gaat hun huwelijk aan dit drama ten onder of is hun liefde groot genoeg?

Karen Kingsbury is een van de bestverkopende auteurs van christelijke romans. Onder het label ‘Life Changing Fiction’ schrijft ze romans waarvan ze hoopt dat die lezers de moed geven om hun leven te veranderen, zoals de series over de familie Baxter en acteur Dayne Matthews.

Verschenen: juni 2015.

Dubbelroman Kingsbury

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s