Nieuw geschenkboek: In de wind hoor ik Uw stem. Gedichten en beelden vol verwondering – Nelleke Scherpbier & Janno van den Ende

Twintig gedichten van Nelleke Scherpbier met sfeervolle natuurfotografie. Herkenbare teksten die laten zien hoe mooi de schepping is en gedichten die troost en bemoediging bieden. Wegdwalen met woorden en beelden.
Stijlvolle vormgeving. Foto’s van talentvolle jonge fotograaf, Janno van den Ende. Prachtige cadeaus bij diverse gelegenheden.  Verkrijgbaar in de (web)winkel van Chr. Boeksjop Rinnah! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789033817496/in-de-wind-hoor-ik-uw-stem.html

Nelleke Scherpbier is al ruim 10 jaar werkzaam in de wereld van kinderboeken. O.a. als redacteur en vertaler bij verschillende christelijke uitgeverijen. Nu verschijnen twee prachtige cadeauboeken met gedichten van haar hand.

Janno van den Ende werkt als freelance fotograaf voor verschillende uitgeverijen en media in Nederland (o.a. Gezinsgids, Reformatorisch Dagblad).

In de wind hoor ik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s