Rinnah recensie roman Vrij als water – Charles Martin

De auteur Charles Martin is nog niet zo heel bekend bij het Nederlandse publiek. Toch zijn er al een aantal romans van hem vertaald in het Nederlands. Hij is een betrokken schrijver. Vertelt zijn verhalen vanuit het hart en met gevoel. Hij is een auteur die zijn verhalen goed weet op te bouwen en werkt met verschillende verhaallijnen.

Deze beoordeling geeft Chr. Boeksjop Rinnah voor de roman ‘Vrij als water’: “De kracht van Charles Martin is dat hij betrokken kan schrijven, vanuit het hart en met gevoel. Hij is een echte verteller, weet zijn verhalen mooi op te bouwen (verschillende verhaallijnen lopen door elkaar heen) en die verhalen doen wat met je. ‘Vrij als water’ leest vlot, maar maar je mist de diepte en de kracht die zijn debuutroman ‘Over bergen heen’ had. Het is jammer dat het even duurt voordat je echt in het verhaal komt. Dit vanwege de lange introductie van de hoofdpersoon Charlie. Ondanks dat dit verhaal wat tegen valt, heb ik het toch met veel plezier gelezen. Ik ben en blijf een ‘Charles Martin fan’!” (4 sterren)

De romans van Charles zijn uiteraard verkrijgbaar in onze (online) winkel! Voor meer informatie over ‘Vrij als water’ en om te bestellen, zie: http://www.rinnah.nl/nl/product/9789029724234/vrij-als-water.html

Vrij als water

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s