Maak iets bijzonders van de veertig dagen voor Pasen. Bestel de nieuwe scheurkalender! 

Hij is er weer: De zevende scheurkalender van Tear voor de veertigdagentijd. Vol met inspirerende stukjes, weetjes, tips, vragen en opdrachten. Omdat we willen leren van Jezus over opstaan tegen armoede en onrecht, delen van wat we hebben ontvangen en een eerlijke en bewuste levensstijl. Verkrijgbaar in onze (online)winkel! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: https://www.rinnah.nl/nl/product/RIN0176/40-dagen-opstaan.html

Inhoud:

Ook voor kinderen
Wegens groot succes zit er opnieuw een speciaal gezinsschriftje bij de kalender. Met voor elke dag een leuke en leerzame verwerking voor jonge kinderen. Gemaakt in samenwerking met Jente. Zo kun je de kalender met het hele gezin lezen.

Extra dik
Acht schrijvers nemen je elk een week mee in wat Jezus’ opstaan betekent in het hier en nu. De veertigdagentijd start op Aswoensdag 10 februari. De kalender bevat dit jaar zes extra stukjes voor de opstandingsweek.

De schrijvers
Jurjen ten Brinke Missionair pionier, Juan Castillo Bolivia, Nellie van Voornveld Voorganger, Bettelies Westerbeek Missionair pionier, Rikko Voorberg Missionair pionier, Zac Niringye Oeganda, Gerbram Heek Missionair pionier, Janneke BurgerJournalist.

Tear kalender 16

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s