Nieuw album van de Country Trail Band: Daar ruist langs de wolken

‘Daar ruist langs de wolken’ is een cd met maar liefst 28 instrumentals: 26 bekende stukken uit de bundel van Johannes de Heer en 2 bonustracks. Achttien muzikanten werkten mee aan dit album van de Country Trail Band & Friends. Natuurlijk is de sfeer duidelijk country, maar de gastmuzikanten uit de klassieke muziek, pop, country en gospel zorgen voor volop variatie. Wat te denken van het aantal solo-instrumenten dat op het album te horen is: pedal-steel, dobro, viool, mandoline, panfluit, elektrische en akoestische gitaar, piano, orgel, banjo, mondharmonica, keyboards, accordeon en autoharp.

Dit album is verkrijgbaar in onze (online) winkel! Voor meer informatie en om te bestellen, zie: https://www.rinnah.nl/nl/product/8716758006394/daar-ruist-langs-de-wolken.html

De Country Trail Band heeft een lange band met het repertoire uit de bundel van Johannes de Heer. Toen de groep in 1992 haar eerste country cd uitbracht, stond daarop een instrumentale uitvoering van Welk een vriend is onze Jezus. Daarna kwam in 2000 het album Tel uw zegeningen uit met liederen uit de bundel. Het werd met afstand de meest populaire cd van de Country Trail Band. Daarna volgden de dvd Breng dank en het dubbelalbum Breng het licht. Die allereerste instrumental bracht platenproducent Jan Quintus Zwart op het idee voor een instrumentaal album. Daar ruist langs de wolken is prima geschikt om ontspannen naar te luisteren op de achtergrond terwijl u in de auto zit of aan het werk bent. Ook kunt zelf meezingen. Daarom staan de teksten in het boekje. De band en de muzikale vrienden hebben met veel plezier en toewijding aan dit album gewerkt. Daar ruist langs de wolken bevat muziek die God verheerlijkt en mensen bemoedigt.

Verschenen: februari 2016.

Daar ruist langs de wolken

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s