Nieuw: De zelfverzekerde moeder. Je gezin leiden met Gods kracht en wijsheid – Joyce Meyer

Coach, cheerleader, chef-kok en chauffeur. De taakomschrijving van een moeder is zo breed als de horizon. Dat is waarschijnlijk de reden dat zoveel moeders te maken hebben met twijfel en onzekerheid bij het opvoeden van hun kinderen in een uitdagende en steeds veranderende wereld. ‘De zelfverzekerde moeder’ is verkrijgbaar in de online winkel van Chr. Boeksjop Rinnah: https://www.rinnah.nl/nl/product/9789082370430/zelfverzekerde-moeder.html

Inhoud:

Als je weleens teleurgesteld bent geweest in jezelf, als je soms het gevoel hebt dat je tekortschiet, of als je zou willen dat er een handleiding was voor het moederschap, dan heeft bestsellerauteur Joyce Meyer precies het boek voor jou. ‘De zelfverzekerde moeder’ zal je bemoedigen zodat je weet dat je er niet alleen voor staat – God is met je en Hij wil je helpen bij de uitdagingen waar je elke dag mee te maken hebt.  

Door de inspirerende verhalen, Bijbelse principes en waardevolle levenslessen van Joyce, zul je ongetwijfeld een nieuw vertrouwen en plezier in het moederschap ontdekken. Wat je leeftijd of je gezinssamenstelling ook is en wat je omstandigheden ook zijn, De zelfverzekerde moeder zal je helpen een vrolijke, zelfverzekerde moeder te worden, zoals God het bedoeld heeft!

Verschenen: april 2016.

De zelverzekerde moeder

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s