Nieuw kerstalbum van Kithara: a Christmas Alleluia!

Na hun vier cd’s ‘Closer’, ‘Joy’, ‘God’s Coloring Book’ en ‘Stilte’ bleef de vraag maar komen naar een kerst-cd. Met trots en dank aan God mag het gitaarkwartet Kithara nu ‘A Christmas Alleluia’ presenteren. De dames van Kithara zijn er in geslaagd om met hun harmonieuze zang en mooie gitaarspel een sfeervolle Kerst-cd te maken. De cd bevat een fijne mix van bekende authentieke en moderne liederen. Het is een mooie afwisseling van Nederlandstalige, Engelstalige en instrumentale liederen. Medewerking wordt verleend door Gerrit Koele (piano), Esther de Boer (cello), vocaal mannenensemble Sir5 en Paul van Loo (percussie)

Kithara is een veel gevraagd kwartet. Het heeft verschillende keren meegewerkt aan het televisieprogramma Nederland Zingt van de EO. Leuk om te vermelden is dat Kithara eind dit jaar 15 jaar bestaat in dezelfde samenstelling. En bij dit heuglijke feit past een nieuwe cd: A Christmas Alleluia.

Verschenen: oktober 2016. Verkrijgbaar in onze webwinkel: https://www.rinnah.nl/nl/product/9789491839634/a-christmas-alleluia.html

kithara-kerst-cd

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s