Rinnah recensie boek ‘De geheime kerk’ van Jan Vermeer

“Mocht je je weleens afvragen hoe het zou zijn om te worden vervolgd en mocht je je weleens afvragen wat er gebeurt als christenvervolging toeslaat in Nederland…dan geeft dit verhaal je een idee. Het verhaal laat zien wat vervolging met je doet (de pijn, wanhoop, geloofsvragen), maar laat ook zien hoe vervolging je relatie met God verdiept. ‘De geheime kerk’ is een eerlijk verhaal. Het gaat geloofsvragen niet uit de weg. Het laat zien welke dilemma’s vervolgde christenen ervaren.” (4 sterren)

Verkrijgbaar in onze webwinkel! Lage verzendkosten! > https://www.rinnah.nl/nl/product/9789082114621/geheime-kerk.html

Inhoud van de roman:

Niemand zag het aankomen. 

David de Winter is predikant als de politie hem onverwachts aanhoudt voor het geven van bijbelstudie. Het is het begin van een storm van vervolging. Kerken worden verboden, bijbels in beslag genomen en David gevangen gezet. De AIVD zet hem onder druk om zijn geloof af te zweren. Kiest hij voor kruis of comfort?

Zijn vrouw Chantal start een geheime kerk, maar luistert God wel naar hun gebeden? Tienerdochter Sharon heeft een ander dilemma: is ze bereid te lijden voor het geloof van haar ouders?

Jan Vermeer is auteur van boeken over de vervolgde kerk en over de bijbel. Zijn romans Kameraad Zhang en Vermist in Noord-Korea zijn bestsellers in Nederland en worden ook in het buitenland veel gelezen.

Verschenen: november 2016.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s