Rinnah recensie roman Anno domini 33 – Ted Dekker

Rinnah recensie van de nieuwe roman ‘Anno domini 33’ van Ted Dekker: “In dit vervolg van Ted Dekker is Maviah, de slavin uit ‘Anno Domini 30’ uitgegroeid tot koningin van de woestijn. Ze trekt op met de door haar verenigde stammen tegen haar vijanden. Verslagen gaat Maviah op zoek naar Jeshua in de hoop dat hij haar kan helpen haar volk te redden. Als ze Hem gevonden heeft, hoort ze dat Hij met de dood wordt bedreigd. Een sterk verhaal met een ongelooflijke mooi plot. Zeer zeker een aanrader voor de fans van Dekker! (5 sterren)

Voor meer informatie en om te bestellen, zie: https://www.rinnah.nl/nl/product/9789043527064/anno-domini-33.html

Inhoud roman:

Ze noemen haar de koningin van de woestijn. Maviah, de slavin uit ‘Anno domini 30’ van Ted Dekker, is dankzij de woorden van Jeshua uitgegroeid tot de sterke leider van een groep verstotenen. Haar macht is zo groot geworden dat ze een bedreiging vormt voor haar vijanden, die in ‘Anno domini 33’ samen tegen haar ten strijde trekken. Verslagen gaat Maviah op zoek naar Jeshua in de hoop dat hij haar kan helpen haar volk te redden. Als ze Hem gevonden heeft, hoort ze dat Hij met de dood wordt bedreigd. Is er nog hoop?

Ted Dekker, de koning van de christelijke thriller, is bekend van onder andere De Cirkel-serie: ‘Zwart’, ‘Rood’, ‘Wit’ en ‘Groen’. In zijn Bijbels-historische romans betreed je als lezer samen met Maviah de wereld waarin Jezus leefde en beleef je met haar mee hoe revolutionair Jezus’ woorden zijn geweest: een draai van 180 graden.

Verschenen: oktober 2016.

anno-domini-33

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s