Rinnah recensie roman Volg mij voorbij de bomen – Lori Benton

Rinnah recensie van de roman ‘Volg mij voorbij de bomen’ van Lori Benton:

“Lori Bentons verhalen spelen op de spannende grens tussen het Amerika van de pioniers en dat van de inheemse bevolking. En spannend is dit verhaal, ik kon het niet wegleggen. Een verhaal dat je moet lezen!” (4 sterren)

Inhoud roman:

In de historische roman ‘Volg mij voorbij de bomen’ van Lori Benton maakt een rouwende vader een onvergeeflijke beslissing die hem zijn leven lang zal achtervolgen.

1757. Op de dag dat Fort William Henry valt, is majoor Reginald Aubrey buiten zichzelf van verdriet. Zijn zoon, pasgeboren, sterft in de armen van zijn slapende moeder. Als Reginald een moeder ziet met tweelingbaby’s van wie er één een lichte huidskleur heeft, verwisselt hij de baby met het lijkje van zijn eigen zoontje. Tot zijn opluchting heeft zijn vrouw niets in de gaten, maar hij kan niet voorkomen dat de waarheid jaren later boven water komt als de broers onverwacht worden herenigd.

Lori Bentons verhalen spelen op de spannende grens tussen het Amerika van de pioniers en dat van de inheemse bevolking. Eerder verschenen van haar ‘Het land van mijn vader’ en ‘Samen over de blauwe bergen’.

Inkijkexemplaar.

Verschenen: augustus 2016.

volg-mij-voorbij-de-bomen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s