Nieuw: TEAR scheurkalender 40 dagen Opstaan 2017

Maak iets bijzonders van de veertig dagen voor Pasen. Bestel de nieuwe scheurkalender! 

De kalender is leuk voor het hele gezin. Om de stukjes ook voor jonge kinderen leuk en leerzaam te laten zijn, voegen we bij iedere kalender een gezinsschriftje toe dat we maken in samenwerking met Jente. Daarnaast kunnen de kinderen aan de slag met het spaarpotje. Het thema voor komend jaar is Opstaan. De schrijvers zijn: Ineke Baron, Otto de Bruijne, Elsbeth Gruteke, Rick Jansen, Hans Riphagen, Reinier Sonneveld, Mirjam van der Vegt en Johannes van den Akker.  Verkrijgbaar in onze webwinkel: https://www.rinnah.nl/nl/product/RIN0176/40-dagen-opstaan.html

Over het thema:Het traject dat we met God gaan, is een weg van vallen en opstaan. Die weg kent ups & downs. In de kalender van 2017 willen we de lezer niet alleen meenemen in de mooie kanten van het opstaan, maar boven al ook laten zien hoe het vallen en de worsteling met jezelf, je omgeving of met God een essentieel onderdeel van het opstaan uitmaken.

Zonder vallen geen opstaan. De schrijvers vragen we hun vertelling dichtbij zichzelf te houden en om naast de lezer te gaan zitten als vriend. Dat resulteert in stukjes die persoonlijk voelen, van hart tot hart, en in bijbeluitleg met een verrassende twist.

Met de kalender hopen we dat er een beweging komt, allereerst bij de persoon die het leest. Een bewogen hart; verlangend naar God en gepassioneerd om op plaatsen waar onrecht heerst, recht te brengen.

tear-2017

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s