Nieuw: Read Write Grow. Schrijvend de Bijbel door – Wilma Poolen

NIEUW: ‘Read Write Grow’. Schrijvend de Bijbel door. 

‘Wat is het bijzonder dat een Bijbeltekst je keer op keer kan raken. Steeds wanneer je een tekst tegenkomt valt er weer een ander gedeelte op, of omdat je in een andere situatie zit wordt je door een specifiek gedeelte aangesproken.’ Dat is de kracht van de Bijbel. Hoe vaker je erin leest, des te meer diepgang de woorden krijgen.

Met dit gegeven is Wilma Poolen aan de slag gegaan. Ze heeft de Bijbel van Genesis tot Openbaring doorgewerkt en koos 52 tekstgedeelten uit. Daarna heeft ze bij elk gedeelte drie verschillende schrijftechnieken gezocht die je helpen om verder te bezinnen op de tekst en de boodschap die hij overbrengt.  

Hierdoor kun je drie jaar lang wekelijks bezig zijn met Bijbelteksten en je laten verbazen door wat de Bijbel als boodschap heeft voor jou. Het staat je natuurlijk vrij om hierin een eigen structuur aan te brengen. De weken zijn niet genummerd, dus je kunt elk willekeurig moment instappen of verdergaan.

Zo biedt dit boek enorm veel handvatten om al schrijvend invulling te geven aan je stille tijd, Bijbelstudie en geloofsgroei. Neem de tijd!

Verschenen: februari 2017. Verkrijgbaar in onze webshop! https://www.rinnah.nl/nl/product/9789033801198/read-write-grow.html

read-write-grow

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s